Rezidential

Descopera unele din cele mai interesante 
proiecte rezidentiale din Brasov

 

Te vom ajuta sa gasesti apartamentul sau casa ideala pentru tine si familia ta. Intelegem ca fiecare are nevoi si dorinte specifice si cautam solutii locative care ti se potrivesc. Intelegem aspectul emotional si complexitatea deciziei fiecaruia. Alaturi de noi poti avea certitudinea ca apartamentul sau casa perfecta exista.

Te invitam sa rasfoiesti cateva proiecte partenere. 

Bobalna Residence

Bobalna Residence

Ce poate fi mai frumos decat un ansamblu rezidential premium cu o priveliste deosebita? Situat in apropiere de centrul istoric al Brasovului, complexul iti ofera toate avantajele unei investitii rentabile.

Bobalna Residence
Poiana Ski Residence

Poiana Ski Residence

Acest proiect inedit iti ofera spatii moderne, insorite, o priveliste care taie respiratia si aer ozonat. Daca unii vin in Poiana Brasov in concediu, tu poti locui in acest paradis verde permanent.

Poiana Ski Residence
Stejaris

Stejaris

Amplasate pe drumul ce duce catre Poiana Brasov, apartamentele Stejaris va intampina cu spatii largi si deschise, cu terase imense si gradini comune sau private. Complexul Stejaris impresioneaza prin arhitectura si design.

Stejaris
Stone Park Residence

Stone Park Residence

Aflat la cateva minute de Coresi Shopping Resort, proiectul este un concept gandit sa ofere confort, siguranta si acces facil la zonele de interes urban. Complexul rezidential este perfect pentru toata lumea, indiferent de varsta sau ocupatie.

Stone Park Residence
Valcom

Valcom

Valcom este un proiect de suflet, un proiect imobiliar indraznet orientat catre nevoile viitorilor proprietari. Totul este gandit pentru a oferi un grad inalt de confort, siguranta si stabilitate.

Valcom
Valley 21

Valley 21

Descopera placerea de a locui intr-o casa cu iz traditional. Casele ecologice sunt construite fara a afecta peisajul superb. Primesti toate acestea fara a pierde nimic din confortul vietii moderne.

Valley 21