Comercial

Conecting the dots...

Pe langa serviciile de consultanta imobiliara premium cu care ne-am obisnuit deja clientii, suntem aici, prezenti cu toata experienta si expertiza necesara, pentru gasi cele mai bune solutii locative pentru orice tip de business. 

iAdvise se bazeaza pe o echipa cu oameni specializati in fiecare ramura din sectorul comercial, echipa cu experienta si viziune, cu o curiozitate profesionala mereu flamanda.

"Stay hungry! Stay foolish!"

Office

Identificam spatiile de birouri de care compania ta are nevoie. Avem oameni specializati in spatii office si solutii de business.

Comercial

Specializati in domeniul comercial, avem la indemana toate instrumentele pentru a gasi proprietati in care afacerile sa evolueze.

Industrial si logistic

Oferim servicii complete de consultanta imobiliara pentru spatiile destinate productiei, depozitarii sau distributiei de produse.

Terenuri

Preturi? Tendinte? Suntem aici sa te sfatuim legat de potentialul pe care il poate avea un teren, indiferent daca vinzi, cumperi sau vrei sa-l expluatezi.
Gasim spatiul logistic sau industrial de care are nevoie afacerea ta. I advise! You have to trust!
Gasim spatiul logistic sau industrial de care are nevoie afacerea ta. I advise! You have to trust!
Ai alaturi de tine o companie locala din Brasov cu echipa specializata in tranzactii imobiliare comerciale. Profesionalismul, implicarea activa si pasiunea cu care tratam fiecare proiect ne-au propulsat pe aceasta piata concurentiala. Suntem diferiti si asta e un lucru bun.
Vezi mai mult